Ron Kessels nieuwe mede-eigenaar CRMCompany

Ron Kessels, voormalig directeur IT & Digital van BMN Groep, is vanaf 3 april 2023 mede-eigenaar van CRMCompany B.V. Samen met oprichter Richard Badenhop zal hij de dagelijkse leiding van het bedrijf voeren. Het doel van de samenwerking is de continuïteit van CRMCompany te waarborgen en met innovaties verdere groei te realiseren in bestaande én nieuwe markten.

Richard en Ron kennen elkaar al sinds 2010, toen Galvano Groothandel ervoor koos om In2CRM te implementeren. Ron, destijds de projectleider, was toen al onder de indruk van de flexibiliteit en de mogelijkheden van het product. Nu voegt hij zijn marktkennis en jarenlange ervaring met digitalisering in de bouwketen toe aan CRMCompany.

“We gaan voor groei met innovatieve software voor handels- en servicebedrijven”

Met deze samenwerking voegen we een hoop kennis van de markt toe aan ons bedrijf” geeft Richard aan en benadrukt daarnaast dat de jarenlange ervaring van Ron zeer waardevol is voor de klanten van CRMCompany: “we zien dat steeds meer van onze klanten ook relevante informatie beschikbaar willen maken voor hun klanten. Met onze nieuwe oplossingen, aangevuld met de ervaring van Ron, ben ik ervan overtuigd dat we onze klanten nog beter kunnen helpen”.

Het productenportfolio is de afgelopen jaren uitgebreid met In2Portal, In2App en het binnenkort te lanceren In2ERP. “Daarmee beschikken we over unieke softwareoplossingen die projectgerichte handels- en servicebedrijven in staat stelt om onderscheidend te zijn in de klantbenadering” aldus Ron. “Deze nieuwe producten zorgen ervoor dat we bestaande klanten op meer gebieden kunnen ondersteunen en een wel heel compleet aanbod hebben voor nieuwe klanten.”

Met de toetreding van Ron als mede-eigenaar is CRMCompany klaar om meer handels- en servicebedrijven te ondersteunen met klantgerichte software.

Meer informatie

Zie de website crmcompany.nl voor meer informatie over het bedrijf en in2crm.nl voor meer informatie over onze producten en diensten.
Lees meer over Ron Kessels en Richard Badenhop op LinkedIn.