Management buy-out CRMCompany

Hengelo, 8 mei 2024 – Gisteren heeft het managementteam van CRMCompany, gezamenlijk de aandelen overgenomen van oprichter en directeur Richard Badenhop. Wegens ziekte kan hij zijn functie niet langer vervullen en heeft hij met de leden van het managementteam, Ron Kessels, Manfred Verheij en Tom Schokkenbroek, dit besluit in goed overleg genomen. Met de voltooiing van deze management buy-out is de continuïteit van de organisatie gewaarborgd en blijft de visie en strategie voor de toekomst onveranderd.

Nieuw management
Dit is in mijn ogen de beste stap voor de toekomst van onze organisatie, haar klanten en haar medewerkers”, verklaart Ron, grootaandeelhouder van CRMCompany. “Onze visie voor de toekomst blijft ongewijzigd en ons team heeft zich unaniem geschaard achter deze beslissing. Daardoor kunnen we blijven bouwen aan het succes van onze klanten door middel van In2CRM.”

Duurzame investering
Als één van de onderdelen in de visie en strategie, heeft CRMCompany al in 2023 geïnvesteerd in het uitbreiden van het team. In het afgelopen half jaar zijn er vijf nieuwe collega’s aan boord gekomen, die zich zullen toeleggen op de ontwikkeling, implementatie, klantenservice, marketing en verkoop van In2CRM.

Toewijding en innovatie
Als team blijven we dezelfde koers varen”, benadrukt Ron. “Elke dag werken we samen aan In2CRM en haar modules, met als doel onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke doelen. We zijn vastbesloten om voorop te blijven lopen en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren, zodat onze klanten kunnen blijven groeien in een steeds veranderend zakelijk landschap.