Binnen ons team van developers zoeken wij een nieuwe collega! Vind je het leuk om nauw samen te werken met je team en onze klanten, heeft MS SQL en VBA geen geheimen voor jou? Lees dan verder!

Maak kennis met ons
CRMCompany levert al meer dan 20 jaar flexibele softwareoplossingen aan B2B-bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Onze producten, In2CRM, In2ERP, In2APP en In2Portal, zijn ontwikkeld voor verschillende sectoren, waaronder de industrie, handel, zakelijke dienstverlening en projectgerichte organisaties.

Wat ons onderscheidt van andere softwareoplossingen, is onze configureerbare software. Wij leveren geen standaard product. Wij willen de processen van onze klanten begrijpen. Onze software is zo flexibel, dat wij daarmee de processen die onze klanten nodig hebben om hun klanten optimaal te bedienen, kunnen automatiseren.

Jouw rol als MS SQL / VBA developer
Als MS SQL / VBA developer werk je zowel aan de back-end (MS SQL) als de desktop front-end (VBA) van onze applicatie In2CRM. Je werkt nauw samen met de consultants om klant specifieke wensen te realiseren. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de roadmap van onze applicatie. Een belangrijk onderdeel van deze roadmap is de transitie van onze 3 front-ends naar een webbased product.

Bij ons draait alles om het vinden van de juiste oplossingen voor onze klanten, en dat is een belangrijke drijfveer in deze rol. Het bedenken hoe we de puzzelstukken van klantbehoeften en bestaande functionaliteiten samenbrengen. De uitdaging binnen deze functie is om oplossingen te creëren die passen binnen de filosofie van onze software In2CRM, en die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

In deze rol ben je voortdurend bezig met product bewaking en optimalisatie. Het is cruciaal dat alles wat wordt ontwikkeld of aangepast, niet alleen goed functioneert, maar ook geen negatieve impact heeft op andere onderdelen van de software. Dit betekent dat je continu moet puzzelen en kritisch moet blijven over hoe wijzigingen de werking van In2CRM beïnvloeden. Je bent verantwoordelijk voor de garantie dat alles soepel blijft draaien en dat verbeteringen daadwerkelijk waarde toevoegen voor de klant. Het doel van deze functie is om directe waarde te leveren aan onze klanten. In2CRM is een dynamisch pakket waarbij elke configuratie direct zichtbaar is voor de klant. Jij zorgt ervoor dat aanpassingen snel en effectief worden doorgevoerd, zodat onze klanten er onmiddellijk voordeel van hebben. In jouw rol maak je het verschil door oplossingen te creëren die onmiddellijk impact hebben en bijdragen aan een efficiënte werking van In2CRM.



We kunnen het erg waarderen wanneer je actief meedenkt en participeert hoe onze oplossingen uiteindelijk in worden gericht en hoe deze technisch vorm worden gegeven.

Naast deze werkzaamheden houd je je ook bezig met:

  • Het implementeren en testen van de software bij klanten (samen met de consultant);
  • Ondersteunen van de support afdeling bij complexere problemen in de software / configuratie;
  • In het maandelijkse developer overleg houden we elkaar op de hoogte en bespreken we gezamenlijk nieuwe technologieën en implementaties.

Wat breng je mee?
Je bent een ervaren developer en je hebt kennis van MS SQL (queries, SP’s, FN’s en CLR’s). Wij gebruiken MS SQL als onze back-end. Daarnaast is het een pre als je voor onze front-end ervaring hebt met VBA en/of C# .NET.

Je bent in staat om abstract te denken en deze gedachten weet je te vertalen in begrijpelijke ontwerpen en code. Ook vind je het leuk om met collega’s en klanten inhoudelijk te discussiëren over de functionele werking van de applicatie.

“Als je op zoek bent naar een plek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, direct kunt bijdragen aan de oplossingen voor onze klanten en onderdeel wilt zijn van een hecht en ondersteunend team, dan is CRMCompany de plek voor jou.” -Egwin Boschman, MS SQL developer

Wat bieden wij jou?
Bij CRMCompany kom je terecht in een hecht team van 20 medewerkers verspreid over Nederland en België. Bij ons vind je geen pingpongtafels en scrum-methodologie, maar werken we fijn samen in informele werksfeer aan ons gezamenlijke doel: het continu verbeteren van onze softwareoplossing In2CRM, in nauwe samenwerking met onze klanten!

Ons kantoor is gevestigd in Hengelo, waar we graag 1-2 keer per week samenwerken. De overige dagen heb je de vrijheid om op locatie of thuis te werken. Naast een competitief salaris dat we in overleg afstemmen op basis van jouw kennis en ervaring, bieden we je een vast dienstverband. Ook zorgen we voor een goed pensioen, reiskostenvergoeding, laptop en een vergoeding voor je telefoon.

Heb je interesse in deze mooie functie?
Dan nodigen we je van harte uit voor een goed gesprek met Ron Kessels, hij is teamlead van onze developers en weet je alles te vertellen over deze mooie en uitdagende functie! Heb je op voorhand nog vragen over deze functie of wil je eerst meer weten hoe het is om bij CRMCompany te werken? Geef ook dan Ron een belletje via 085-2738900, of stuur direct je korte motivatie naar r.kessels@crmcompany.nl.