Krijg inzicht in je interne klantreis met In2Portal

18-06-2024

Veranderende klantrelaties door digitalisering: optimaliseer met In2Portal
De relatie met je klant verandert door digitalisering. Bijna elk contactmoment verloopt online, en deze contactmomenten zijn niet altijd zichtbaar. Het is erg waardevol om deze klantcontacten te volgen en hierop te acteren. Met In2Portal zorgen we ervoor dat je klant dezelfde informatie ziet als jouw medewerker in In2CRM, en jij ziet welke acties je klant wel, of niet onderneemt. Met deze inzichten kun je proactief inspelen op het gedrag van je klant.

Online klantrelaties onderhouden
Hoe onderhoud je je klantrelaties in een digitale wereld? Voorheen belde een klant met de binnendienst of kwam een vertegenwoordiger langs, waarbij alle informatie door hen werd genoteerd in In2CRM. Tegenwoordig verloopt veel communicatie via portalen en webshops, wat resulteert in minder persoonlijk contact en minder directe signalen van je verkoopteam. In plaats daarvan ontvang je nu online signalen, zoals herhaaldelijk klikken op een product zonder aankoop of de tijd die een klant op je website doorbrengt. Deze waardevolle informatie wordt automatisch opgeslagen in In2CRM en kan strategisch worden ingezet om je klantrelatie te verbeteren.

Jouw reis naar de ideale klantrelatie

In2Portal zorgt ervoor dat jouw klant online dezelfde informatie ziet als je medewerker. Transparant en efficiënt werken, dat doe je met In2Portal. Wij geloven namelijk dat je via deze weg uiteindelijk de beste klantrelatie krijgt. Geen verschillende interfaces aan elkaar gekoppeld maar één consistent systeem die elk gewenst signaal afgeeft. In2Portal werkt mee aan jouw reis naar de ideale klantrelatie.

.

Wat maakt In2Portal interessant voor jouw organisatie?

🟠 Eigen portal

Stel snel en gemakkelijk een professioneel webportal samen in eigen huisstijl. Bepaal zelf de toegangsrechten en beheer de content rechtstreeks vanuit In2CRM.

🟠 Portal op maat

Creëer verschillende portals voor meerdere doeleinden, zoals een webshop, projectportal of serviceportal, afhankelijk van de behoeften van je organisatie.

🟠 Gebruiksvriendelijk

Beheer je portal eenvoudig vanuit In2CRM, zonder technische kennis. Wij zorgen voor de hosting, back-up en koppelingen met andere systemen.

🟠 Documenten en afbeeldingen

Toon en beheer documenten en afbeeldingen rechtstreeks vanuit In2CRM, zonder omwegen.

🟠 HTML Formulieren

Maak bewerkbare formulieren vanuit je eigen huisstijl met behulp van HTML-previews, rechtstreeks vanuit In2CRM.


_______________________________________________________________________________________________________________________________
Wil je meer informatie over onze module In2Portal en welke mogelijkheden het met zich meebrengt?
Neem dan contact op met ons, we vertellen je er graag meer over!